Februar, 2020

27.Februar2020Facebook og Instagram for håndværkereBliv fortrolig med Facebook og Instagram. Næsten al markedsføring foregår på nettet. Mange af dine kunder søger efter referencer og billeder, inden de beslutter sig for, hvilken håndværker de vælger til at udføre opgaven. På dette kursus lærer du det basale på Facebook og Instagram.JyllandJylland, Hecovej 4, 8722 HedenstedAfholdtTILMELD

Information

Bliv fortrolig med Facebook og Instagram

Næsten alt markedsføring foregår på nettet. Mange af dine kunder søger efter referencer og billeder inden de beslutter sig for, hvilken håndværker de vælger til at udføre opgaven. Ofte spiller gode referencer lige så stor en rolle som pris, når det kommer til at hyre den rette til jobbet.

 

På dette kursus lærer du det basale på Facebook og Instagram. Vi vil se på, hvordan man opretter sine egne sider, målgrupper, billedmateriale, ‘det gode opslag’ og meget andet.

 

Kom i gang med de sociale medier og hør, hvordan du kan styrke dine forretning med din smartphone.

 

Bliv ordentligt klædt på med et kursus

På GulvPartnerens kurser, lægger vi vægt på, at kursisterne deltager aktivt i praktikken og den teoretiske gennemgang. Det sikrer, at vores GulvPartnere er ordentligt klædt på til at yde solidt håndværk, og at de forstår brugen af produkterne.

Du vil efter endt kursus modtage et kursusbevis på din deltagelse.

Hvem henvender kurset sig til?

Certificeringen henvender sig til udførende håndværksmestrer og svende samt arkitekter, entreprenører, rådgivere og grossister.

Er der noget praktisk, jeg skal huske?

Vi anbefaler, at du møder op med din smartphone og gerne din computer, da der bliver mulighed for selv at opstarte en konto på både Facebook og Instagram.

Der vil være forplejning i løbet af kurset og vi vil slutte af med en sandwich.

coin-money-6

Pris

1200 kr. ex. moms

Tilmeld kursus

Teaser tekst Teaser tekst

Tilmeld kursus

Tidspunkt

(Torsdag) 14:00 - 16:00

Beliggenhed

Jylland

Hecovej 4, 8722 Hedensted

X
X